17-03-2010

Huur een Theeservies

Een tea party voor een wat groter gezelschap thuis, op het werk, in het park of op een andere bijzondere locatie organiseren? Huur een mooi Engels theeservies.Prik een datum, spoor leuke recepten op en sla aan het bakken. Denk bijvoorbeeld aan cupcakes, brownies, petit fours, taarten, cake, sandwiches en niet te vergeten scones en clottedcream.

Heeft u echter niet zoveel tijd of houdt u niet echt van het bakken, dan kunt u ook hele lekkere taarten, bonbons, scones etc in de winkel kopen. Heerlijke scones die u zelf kunt afbakken koopt of bestelt u bij the British Store in de 1e Constantijn Huygenstraat in Amsterdam. En heerlijke clotted cream verkopen ze bij de Bakkerswinkel aan de Ceintuurbaan.

De Engelsen kennen net alsdiverse andere culturen een lange traditie van theedrinken. Zij zien het bovendien als iets feestelijks. Zo kennen ze de Afternoon tea (met vooral zoetigheden) en de High tea (zoet en hartig): beide geserveerd in de tweede helft van de middag.

Om er nog een extra bijzonder tintje aan te geven, kunt u ook een chocolade-fontein neerzetten. Niet alleen leuk voor de kinderen, ook volwassenen zijn er vaak niet weg van te slaan.

Nog leuker is om er een “multiculteaparty” van te maken met muntthee, Turkse appelthee, fiado, bojo, dadels, mini moorkoppen en andere heerlijke hapjes uit verschillende landen.

Eind 2010 is alle informatie over de verhuur van een echt Engels theeservies (voor 20 tot 100 personen) op http://www.theeservieshuren.nl/ te vinden. Stuur een mail naar helen@hetallerleukstefeest.nl en ontvang tarieven en andere benodigde informatie.

2 opmerkingen:

 1. ZOMERAANBIEDING MAAND JUNI 2011

  Theeservies te huur voor 50 personen voor een speciale prijs van € 125 ,-(excl. 19% btw.

  Alleen bij afhalen in Amsterdam.

  Borg € 200,-

  Vraag een informatiepakket aan via helen@hetallerleukstefeest.nl en/of informeer naar de prijzen voor andere aantallen.

  BeantwoordenVerwijderen