20-10-2010

Organiseer een Alice in Wonderlandfeest: succes gegarandeerd!!!

Op zoek naar een aansprekend thema voor een kinderfeest, familiefeest of bruiloft? Wat dacht u van Alice in Wonderland? Het moderne sprookje Alice in Wonderland leent zich uitstekend voor een originele invulling. Alice op zoek naar een pratend konijn die allerlei merkwaardige figuren tegenkomt op haar tocht. Onderweg stuit ze op een vreemde high tea etc.....Speurtocht of Mad Hatters catwalk voor de kinderen, theelepelrace, een stijlvolle of juist ludieke high tea voor volwassenen, bediend door Alice in Wonderlandfiguren en nog vele andere mogelijkheden.

Of zeer gewild bij de kinderen en nog vrij uniek de Glamorous Wondertattoo:

Een wonderlijke kleurrijke uitstraling, een boog met diverse kleuren ballonnen. Verschillende tafels met allerlei kleuren tafelkleden met daarop kleurrijke etageres waarop cupcakes liggen die EET MIJ ‘roepen’, een verlichte limonadefontein met roze limonade en bekertjes in allerlei kleuren die ‘DRINK MIJ’roepen, vaasjes met verschillende kleuren bloemen en ga zo maar door.....


Uw Alice in Wonderlandfeest aankleden naar voorbeeld van Daisy Pinkcupcake


Of styling van uw Alice in Wonderlandfeest op basis van ideeen van Jessica Claire.


In samenwerking met Loukalicious kan Het Allerleukste Feest desgewenst een Alice in Wonderlandfeest-op-maat voor u organiseren. Vraag hier informatie aan.Geen opmerkingen:

Een reactie posten